У Раді зробили крок до впровадження віз для росіян
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді зробили крок до впровадження віз для росіян

У Раді зробили крок до впровадження віз для росіян
Джерело:  Еспресо

Народний депутат України від "Народного фронту" Вікторія Сюмар заявила, що комітет Верховної Ради у закордонних справах схвалив постанову про впровадження візового режиму з Росією, тож вже на поточному пленарному тижні вона може бути розглянута у сесійній залі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.
"Це (поїздки в Росію. - Ред.) зрештою небезпечно для українських громадян, тому що вас просто можуть схопити за український паспорт на вулиці і кинути в "Лефортово", як це сталося з українським журналістом. Це (впровадження віз. - ред.) цілком адекватна міра на зараз. І я думаю, що вже на цьому тижні вона (постанова - ред.) буде в парламенті", - заявила Сюмар.
"Ніяких проблем з її появою в залі немає. Тому це буде або сьогодні або завтра", - додала вона.
Нагадаємо, що раніше спікер Андрій Парубій заявив, що депутати повинні розглянути питання введення візового режиму і розширення санкцій проти Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Москві за підозрою в "шпигунстві" затримали журналіста, власного кореспондента агентства "Укрінформ" у Франції Романа Сущенка. Про його затримання російська сторона дві доби не повідомляла ні родичам, ні за місцем роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?