У Львові вирішився конфлікт депутатів і бійців АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Львові вирішився конфлікт депутатів і бійців АТО

У Львові вирішився конфлікт депутатів і бійців АТО
Джерело:  УНН

У вівторок, 4 жовтня, депутати Львівської міської ради знайшли компроміс у питанні виділення земельних ділянок для учасників бойових дій на Донбасі і погодили рішення про виплату 100 тисяч гривень кожному бійцю АТО під Львовом,
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"За" відповідне рішення проголосували 53 народних депутатаи з 64.
"Таким чином львівська міська рада в деякій мірі відкупилася від нас. Розуміємо, що не всі зможуть отримати землю. Львів не гумовий. Найближчим часом ми розберемо наш пікет, але будемо тримати цю ситуацію на контролі", - розповів учасник АТО Сергій Дячишин.
Раніше бійці, які воювали на Донбасі, протягом трьох тижнів пікетували міську раду з вимогою виділення земельних ділянок в місті.
Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронці провели несанкціонований обшук у учасниці АТО на Донбасі Вікторії Фортуни, і наразі дівчина потребує юридичної допомоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?