Російське посольство атакували в Сирії: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Російське посольство атакували в Сирії: з'явилися подробиці

Російське посольство атакували в Сирії: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Будівля російського посольства в Сирії в Дамаску 3 жовтня піддалася обстрілу з мінометів, ніхто із співробітників не постраждав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства закордонних справ Росії.
«Одна з мін вибухнула на території посольства поблизу житлового комплексу. Лише завдяки випадку ніхто із співробітників ... не постраждав», - сказано в повідомленні.
«Дипломатичному представництву завдано матеріальної шкоди. Ще дві міни розірвалися поруч з посольством», - додали в МЗС РФ.
У російському зовнішньополітичному відомстві вважають, що обстріл вівся з передмістя сирійської столиці Джобар, яке «контролюється терористичними угрупованнями «Джабхат Фатх аш-Шам» (екс-«Нусра») і «Файлака ар-Рахман».
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що Росія розгортає в Сирії передову систему SA-23 Gladiator, після заяви США про припинення двостороннього обміну інформацією з РФ щодо ситуації з дотриманням перемир'я в країні Близького Сходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?