Голова Чернігівської облради потрапив у ДТП: розгорається гучний скандал
Категорія
Події
Дата публікації

Голова Чернігівської облради потрапив у ДТП: розгорається гучний скандал

Голова Чернігівської облради потрапив у ДТП: розгорається гучний скандал
Джерело:  ЧЕLINE

У вівторок, 4 жовтня, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко в стані алкогольного сп'яніння потрапив в дорожньо-транспортну пригоду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЧЕline.
Відзначається, що аварія за участю політика сталася в Чернігові на перехресті проспекту Миру та вулиці Бойова. Імовірно, він був п'яний.
Креативний директор чернігівського видання Павло Солодовник в своєму Facebook повідомив, що Вдовенко відмовився пройти тест на драгері.
"Ігор Вдовенко відмовився дути в трубку. Прямо зараз повезли на Щорса, 3", - написав він, додавши, що політик був в камуфляжі і їхав, судячи з усього, з риболовлі.
Пізніше стало відомо, що, згідно з проведеним у лікарні аналізом, в крові голови Чернігівської облради виявили понад 1 проміле алкоголю.
У мережі обурені тим, що політик такого рівня сідає за кермо в нетверезому вигляді.
Корнієнко Ігор: "Ну що ж, будемо чекати прозорих аналізів на алкоголь!!! Цікаво, а чому він не на робочому місці і готовий в хлам ганяє по місту?"
Павло Солодовник: "І тут навіть не в партії справа - тут сам факт - що чиновник такого рівня напідпитку сідає за кермо і намагаються все зам'яти".
Олександр Підгорний: "На Щорса 3 ,,доблесні'' лікарі не виявлять фактів присутності алкоголю в крові або в іншій фракції з організму".
Як повідомляв ONLINE.UA, 3 жовтня на вулиці Срібнокільській у Києві невідомий обстріляв молоду пару і зник з місця події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?