Електронну декларацію подав тільки один нардеп
Категорія
Політика
Дата публікації

Електронну декларацію подав тільки один нардеп

Електронну декларацію подав тільки один нардеп

Станом на 4 жовтня серед народних депутатів свою електронну декларацію до Єдиного державного реєстру подав тільки Михайло Гаврилюк.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника міністра юстиції Сергія Пєтухова.
"На сьогодні подано всього 1,6 тис. річних декларацій за 2015 рік, серед яких: дві з чотирьох - члени НАЗК, одна з 423 народних депутатів (М. Гаврилюк), близько 10 з 300 детективів НАБУ, нуль з уряду", - написав він.
Заступник міністра нагадав, що часу на заповнення декларації залишилося трохи більше трьох тижнів, а сама процедура займає не один день.
"Трохи тривожна ситуація, на мій погляд", - зазначив Пєтухов, який свою декларацію заповнив 1 жовтня.
Станом на 3 жовтня в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, числиться 2,37 тис. декларацій.
Як повідомляв ONLINE.UA, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації підтвердила надання атестата на комплексну систему захисту інформації системи електронного декларування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?