Бойовики ДНР обстріляли школу: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли школу: з'явилися фото з місця подій

Бойовики ДНР обстріляли школу: з'явилися фото з місця подій

У ніч на 4 жовтня бойовики ДНР обстріляли школу в прифронтовому місті Мар'їнка Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції в Донецькій області.
"Близько 00.30 терористи відкрили вогонь по житловому кварталу в районі пр. Дружби, де розташована школа №2. У момент обстрілу на території навчального закладу знаходився охоронець. Осколками були пошкоджені вікна з боку головного входу в школу", - йдеться в повідомленні.
Постраждалих в результаті події немає. За фактом пошкодження школи відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив про відсутність реального перемир'я на Донбасі, яке повинно було початися 1 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, в боях з ворожою диверсійно-розвідувальною групою в зоні АТО на Донбасі загинув Герой України, боєць Добровольчого українського корпусу "Правого сектора" з позивним "Крава".



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?