Шевченко розповів про завдання збірної України на матчі з Туреччиною і Косово
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів про завдання збірної України на матчі з Туреччиною і Косово

Шевченко розповів про завдання збірної України на матчі з Туреччиною і Косово
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко хотів би отримати 6 очок в матчах з Туреччиною (6 жовтня) і Косово (9 жовтня) у відбірковому турнірі на чемпіонат світу-2018.


Як повідомляє ONLINE.UA, про це Шевченко розповів на прес-конференції в Києві.


"Про невдалий результат взагалі не хочу нічого говорити. Хотілося б взяти шість очок в цих двох матчах - це ідеальний варіант", - сказав наставник "синьо-жовтих".


Читайте

:

Де дивитися матч Туреччина - Україна: розклад трансляцій


Шевченко підкреслив, що обидва матчі будуть однаково важливі.


"Кожен матч важливий для нас. Як з Туреччиною, так і з Косово. Будемо готуватися до цих матчів з однаковим ступенем серйозності. Недооцінки Косово не повинно бути і в думках! Я вже говорив, що кожна команда в нашій групі може піднести сюрприз і претендує на вихід до фінальної частини ЧС-2018. Тому всі ігри важливі. У нашій групі немає слабких суперників - тут зібралися тільки дуже хороші команди", - пояснив Шевченко.


Що стосується гри в Туреччині, то Шевченко згадав і про гарячих турецьких фанатів.


"Перш за все, потрібно буде подолати бар'єр гарячого прийому турецьких уболівальників. Хвилювання у хлопців, звичайно, буде - турецькі вболівальники завжди дуже добре підтримують свою збірну, та й взагалі всі свої команди. Тому для нас важливо бути сконцентрованими з перших хвилин поєдинку", - сказав Шева.


Читайте

:

Ю

ний голеадор "Динамо" не допоможе збірній України


Також

Шевченко пояснив, чому у нього в розташуванні 25 футболістів

.


"Нас чекають два матчі, тому 25 футболістів, викликані на цей збір, будуть постійно з нами. На жаль, деяким хлопцям доведеться піти на трибуни, оскільки в заявку вони не потраплять. А після поєдинку з Туреччиною проаналізуємо стан футболістів, і відштовхуючись від цього, визначимося зі складом на Косово. Швидше за все, буде ротація. Але всі 25 чоловік будуть постійно в розташуванні збірної", - сказав Шевченко.


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

букмекери назвали фаворита матчу Туреччина - Україна

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?