Тоді нас всіх виріжуть: названий сценарій повернення Януковича в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Тоді нас всіх виріжуть: названий сценарій повернення Януковича в Україну

Тоді нас всіх виріжуть: названий сценарій повернення Януковича в Україну
Джерело:  online.ua

У разі, якщо українська влада не зможе продемонструвати згуртованості, в Україні можливий сценарій повернення екс-президента утікача Віктора Януковича, після якого почнеться методичне знищення опозиціонерів.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий блогер Сергій Іванов.
«Ми можемо догратися до дострокових виборів, на яких Опоблок візьме більшість, і в Україну з фанфарами повернеться Янукович - йому не дозволять стати президентом, але повернутися дозволять. Нас всіх методично виріжуть», - міркує він про один з можливих сценаріїв розвитку подій в Україні.
У цьому випадку «у кого буде можливість виїхати за кордон, ті поїдуть, судитимуться в європейських судах з прав людини і розшукуватимуться Інтерполом».
«Взагалі, важливо демонструвати згуртованість влади перед людьми. Так, нехай її критикують, нехай її справедливо ловлять за руку, коли йде злодійство. Але має відчуватися, коли при владі є одна точка зору - глобальна. Наприклад, що Україна - соборна унітарна держава, що Росія - це ворог», - переконаний він.
Як негативний приклад блогер згадав, як представники Опозиційного блоку уникають відповіді, коли їх запитують: Росія - ворог чи не ворог? "Ми не будемо це коментувати!"
«І це дуже важливо: всім зібратися і консолідувати сили - для того, щоб боротися із зовнішнім агресором і з "п'ятою колоною". Адже, реально, КДБшників тисячі - в самих ключових державних органах: в Міністерстві оборони, в Генштабі, в СБУ, поліції, прокуратурі, судах», - нагадав Іванов.
Він висловив надію на те, що українська влада все ж зможе консолідуватися
«Я сподіваюся, цей сценарій буде реалізований, ключові гравці підуть назустріч один одному, і буде створено спільний фронт боротьби зі спадщиною "совка". Але хто такі ключові політичні гравці? Це і олігархи, представники великого бізнесу, які стоять за політиками», - резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Янукович вернется с фанфарами, если Порошенко не обуздает своих "демонов" - Сергей Иванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?