У Міноборони зробили сумну для призовників заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони зробили сумну для призовників заяву

Міністерство оборони України
У Міноборони зробили сумну для призовників заяву

Українські призовники зобов'язані в десятиденний термін з'явитися на призовні дільниці для проходження строкової служби в Збройних силах України навіть без отримання відповідної повістки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.
«У разі, якщо повістка не прийшла, громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України", - йдеться в повідомленні.
У той же час призовники, які отримали повістки, зобов'язані з'явитися на призовну дільницю в терміни, зазначені в повістці.
Оборонне відомство також нагадало, що призов на строкову військову службу стартував 4 жовтня, відповідно до указу президента України від 29 березня 2016 року. Він буде завершений 30 листопада.
При цьому Міноборони повідомило про початок звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової служби.
«Всього звільненню підлягає в жовтні-грудні 2016 року 8315 осіб», - йдеться в заяві.
Окремо в Міноборони підкреслили, що жоден призовник не буде відправлений в зону АТО на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Міністерстві оборони припустили, що Україні не вдасться уникнути чергової, сьомої хвилі часткової мобілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?