Маркевич судитиметься з "Дніпром" до останнього
Категорія
Спорт
Дата публікації

Маркевич судитиметься з "Дніпром" до останнього

Маркевич судитиметься з "Дніпром" до останнього
Джерело:  radio.vesti-rus.com

Екс-головний тренер футбольного клубу "Дніпро"Мирон Маркевич судитиметься зі своїми колишніми роботодавцями до тих пір, поки ті не погасять всі борги.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Маркевич заявив в "Радіо Вести".
"Контактів з "Дніпром" немає, хоча я дзвонив і писав смс президенту клубу для того, щоб просто пояснити ситуацію. Ми майже рік працювали безкоштовно, і нічого поганого я "Дніпру" не зробив, а команда показала непоганий результат", - сказав Маркевич .
Екс-тренер "Дніпра" підкреслив, що рік тому керівництво вимагало з нього 2 мільйони доларів.
"Справа в тому, що рік тому мені пропонували хороший контракт в Європі, і я попросив мене відпустити, адже вже бачив, що команда розпродається. Була заборгованість за три місяці, і я був готовий відмовитися від тих грошей, щоб мене відпустили, але мені у відповідь сказали віддати два мільйони і тільки тоді йти. Тому я принципово буду наполягати на тому, щоб мені віддали гроші, які я заробив чесно", - заявив Маркевич.
Читайте: Футбо ліст "Дніпра" вразив визнанням про Маркевича
Нагадаємо, Маркевич пішов з "Дніпра" влітку. Зараз Мирон Богданович обіймає посаду керівника Комітету національних збірних ФФУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?