Гучний скандал з головою Чернігівської облради: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучний скандал з головою Чернігівської облради: з'явилися фото і подробиці

Гучний скандал з головою Чернігівської облради: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  pik.cn.ua

Журналісти дізналися, що голова Чернігівської облради Ігор Вдовенко, який потрапив в ДТП, здав кров на наявність в ній алкоголю, і експертиза підтвердила більше 1 проміле.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ПІК.
Нагадаємо, що спочатку Вдовенко відмовився пройти тест на драгері на місці події. Але під час експертизи на Мазепи, 3 в Чернігові, де розташований наркодиспансер, дані про алкоголь в крові чиновника підтвердилися.
Також він здав аналіз сечі в чернігівському наркодиспансері. Результати будуть готові не раніше ніж через 3 дні.
Нагадаємо, що ДТП сталося в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля та проспекту Миру. Автомобіль "Хюндай Туксон", за кермом якого був голова обласної ради Ігор Вдовенко, наздогнав автомобіль "Славута", який їхав попереду.
Відзначимо, що за минулий рік в декларації Вдовенка така машина не була вказана.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві п'яний водій на Chevrolet в'їхав в припаркований мікроавтобус, той, в свою чергу, в'їхав у ВАЗ, а той в ще один мікроавтобус. За інформацією від свідків, водій після ДТП кидався з ножем на оточуючих.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?