Якщо переможе Росія: названі два сценарії майбутнього України
Категорія
Політика
Дата публікації

Якщо переможе Росія: названі два сценарії майбутнього України

Якщо переможе Росія: названі два сценарії майбутнього України
Джерело:  online.ua

Український блогер Сергій Іванов вважає, що в разі парламентських виборів в нашій країні переможе або проросійськи орієнтована політсила, або проукраїнська партія, і від цього залежить майбутнє всіх громадян.
Про це Іванов сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"І варіантів розвитку подій - всього два. Ми ж не будемо говорити про те, скільки візьмуть на виборах Опоблок або БЮТ ("Батьківщина" Юлії Тимошенко, - ONLINE.UA)? Тут йде зіткнення тектонічних плит, двох парадигм - проросійської і україноцентричної", - зазначив він.
За його словами, якщо переможе "Опозиційний блок", українців почнуть схиляти до примирення з "братнім народом", тобто з росіянами.
"Коли один з них переможе, тоді можна буде думати - просити політичного притулку, або залишатися і працювати на благо своєї країни. Якщо переможе проросійський варіант, і почнуться знову ці "воплі-соплі" з приводу "братнього народу", які ми чули від братів наших дурних з-за поребрика - то я не розумію, що робити в Україні", - сказав блогер.
"Причому я говорю не про військову агресію, а просто про перемогу проросійських, прорадянських сил. Знову у нас "9 травня" буде головним святом, знову поставлять всіх леніних, запалять всі "вічні вогні" - у мене це викликає чисто естетичний протест. А я всіма фібрами душі за те, щоб жити в Україні, за те, щоб тут жили моя дитина, мої батьки, родичі та як багато більше пристойних людей", - додав він.



Повний текст читайте на ONLINE.UA: Янукович вернется с фанфарами, если Порошенко не обуздает своих "демонов" - Сергей Иванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?