Росія намагається почати громадянську війну в Україні: з'явився прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія намагається почати громадянську війну в Україні: з'явився прогноз

Росія намагається почати громадянську війну в Україні: з'явився прогноз
Джерело:  online.ua

Українським політикам необхідно зрозуміти, що Росія робить все можливе, щоб почати справжню громадянську війну в нашій країні, і протистояти цьому можна тільки згуртованістю влади і народу.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий український блогер Сергій Іванов.


«Росія зараз робить все, щоб розірвати нашу країну, почати справжню громадянську війну», - підкреслив він.
Блогер попередив, якщо провідні українські політики не зрозуміють цього, «я не виключаю, що у нас не буде ніякої політики, буде п *** ц тотальний».
«Сценаріїв, насправді, кілька. Але все залежить від того, наскільки Петро Олексійович (Порошенко) зможе приборкати своїх "демонів" - додав Іванов.


При цьому він підкреслив, що політичній еліті життєво важливо об'єднатися.
«Взяти нашу ефемерну коаліцію, її ключових гравців ... (Гройсмана я гравцем не вважаю, він - клон Порошенко, Порошенко-початківець). Так ось, візьмемо такі фігури, як Порошенко, Яценюк, Турчинов - політиків такого калібру. Якщо це рух назустріч почнеться, то зберегти країну в тому вигляді, в якому вона існує зараз - можливо », - переконаний він.


У той же час блогер вважає, що «окуповані території Донбасу приречені на статус того ж Придністров'я».


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Янукович повернеться з фанфарами, якщо Порошенко не подолаэ своїх "демонів" - Сергій Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?