У Путіна оголосили в розшук відомого українця: той вже дав коментар
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна оголосили в розшук відомого українця: той вже дав коментар

У Путіна оголосили в розшук відомого українця: той вже дав коментар
Джерело:  online.ua

Підлеглі президента РФ Володимира Путіна  з міністерства внутрішніх справ Росії оголосили в розшук одного з лідерів Української національної асамблеї - Української народної самооборони (УНА-УНСО) Ігоря Мазура.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання LifeNews.
Українця підозрюють у "підготовці провокацій і диверсій", повідомило джерело російських пропагандистів в МВС РФ.


Також повідомляється, що, окрім Мазура, нібито за підготовку диверсій розшукуються також юристи Олександр Золотухін і Микола Биллер.


"Ігор Мазур, за даними МВС РФ, знаходиться на території РФ з початку 2016 року і займається вербуванням активістів для організації заворушень у Москві", - заявило джерело.


У свою чергу, сам українець повідомив, що в даний час знаходиться в Києві і в Росії не був протягом поточного року.


«Скажіть, психічно здорова людина буде їхати на територію тої країни, де вона проходить по кримінальній справі, за якою 22 роки тюрми дають?" – заявив він в коментарі Украинской правде.

Також Мазур нагадав, що в 2014 році став фігурантом кримінальної справи, порушеної в Росії щодо подій Чеченській війні, разом з убитим членом "Правого сектора" Олександром Музичко, колишнім лідером цієї організації Дмитром Ярошем, братами Тягнибок, Арсенієм Яценюком а також Станіславом Клихом і Миколою Карпюком, які раніше були засуджені до 20 і 22,5 років в'язниці відповідно.
Окремо представник УНА-УНСО заявив, що до 15 квітня 2016 року було офіцером Збройних сил України, а перед цим воював в рядах добровольчих батальйонів, в тому числі в "Правом секторі".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські спецслужби за підозрою у шпигунстві арештували українського журналіста Романа Сущенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?