В соцмережах безжально висміяли російську відповідь "Макдональдсу"
Категорія
Світ
Дата публікації

В соцмережах безжально висміяли російську відповідь "Макдональдсу"

В соцмережах безжально висміяли російську відповідь "Макдональдсу"
Джерело:  online.ua

Російський бізнесмен Олександр Лебедєв заявив про плани запустити мережу кафе «Петрушка», яка, за його задумам, повинна скласти конкуренцію "Макдональдсу".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на forbes.ru.

За його словами, мережа здорової і доступною їжі «Петрушка» орієнтується на тих, хто хоче «правильне харчування, аналогічне дорогому європейському в клініках, де беруть мінімум 1000 євро на добу». Лебедєв планує довести подібне обслуговування «до рівня, доступного будь-якому росіянинові, до мас-маркету із середнім чеком 3-4 долари».

«Понад п'ять років пішло на розробку концепції, експертизу, бізнес-план. Готово меню, виробництво. Цільова аудиторія - жінки і діти. Основна ідея: кафе - «культурний простір» в провінційному місті, де можна смачно і дешево поїсти », - додав він.
Заяви Лебедєва про «відповіді" Макдональдсу "викликало цілий шквал їдких жартів і коментарів у соцмережах.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковано розслідування про повара Володимира Путіна Євгена Пригожина, який став мільярдером і власником багатьох прибуткових підприємств.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?