Порошенку показали смачну їжу для військових: опубліковані фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенку показали смачну їжу для військових: опубліковані фото

Порошенку показали смачну їжу для військових: опубліковані фото

Президенту України Петру Порошенку

 продемонстрували новітні розробки українських волонтерів, які мають намір змінити харчування бійців Збройних сил України, зробивши його не лише поживним, але і смачним.


Про це розповів позаштатний радник голови держави Юрій Бірюков, передает ONLINE.UA з посилання на його acebook.
«Новий польовий раціон ЗСУ и Верховний Головнокомандувач ЗСУ - в одному кадрі. Те, що раніше уявити собі було неможливо", - написав він.


У той же час Бирюков додав, що «історія старого сухпайка почалася в 1974 році» і цей комплект харчування виявився його ровесником.


«Концепція була закладена саме тоді, наказом МО СРСР - банку тушонки на сніданок, банку каші на обід, банку каші на вечерю. І галети. І цукор. Той сухпай їв Петро Порошенко під час строкової служби. Той сухпай їв Степан Полторак (міністр оборони України - Ред.), Командуючи ротою спецназу в Нагірному Карабасі. Три банки ... Всі їли той сухпай. Змінювалися міністри оборони, змінювалися епохи. Три банки ... »- розповів радник.
За його словами, «вперше за 42 роки був змінений підхід до харчування бійця - це повинно бути не просто" досить поживно ", це повинно бути смачно».


«І так, без безпосередньої допомоги Петра Олексійовича ми не змогли б зламати систему, де узгодження" губляться "по дорозі з кабінету в кабінет, де тільки" особливі "фірми можуть отримувати замовлення МО. Ага, так - сухпайком (старі) в армію постачають все ті ж 4 фірми-годувальника. Вони, рідні »- підкреслив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петру Порошенку показали нову зимову форму українських військових.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?