У Тбілісі спробували підірвати соратника Саакашвілі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Тбілісі спробували підірвати соратника Саакашвілі: з'явилося відео

У Тбілісі спробували підірвати соратника Саакашвілі: з'явилося відео
Джерело:  rustavi2.com

У центрі столиці Грузії, Тбілісі, був підірваний автомобіль соратника екс-президента країни Міхеїла Саакашвілі, опозиційного політика Гіві Таргамадзе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Rustavi2.
«Я не одразу зрозумів, у чому справа. Вийшов з офісу, сіл з водієм в машину. Я думаю, що вибуховий пристрій було вкладено в задній частині автомобіля », - сказав він.
При цьому Таргамадзе запевнив, що ні він, ні водій не отримали серйозних поранень і уточнив, що постраждали троє випадкових перехожих.


Також була сильно пошкоджена і задня частина машини.
Політик припустив, що вибух «був здійснений шляхом використання пульта дистанційного керування».
Зараз на місці вибуху працюють експерти, з'ясовуючи обставини події.



Як відомо, Таргамадзе є представником партії екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі «Єдиний національний рух», яка знаходиться в опозиції до чинної влади.
У Росії політика звинувачують у фінансуванні протестний рух.
Варто відзначити, що на 8 жовтня в Грузії призначені парламентські вибори, одним з учасників яких буде «Єдиний національний рух».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  інший соратник Саакашвілі, колишній міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі заявив про замах: за словами політика, під час зустрічі з виборцями його намагалися застрелити двоє невідомих.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?