У Путіна видали шалене звинувачення на адресу СБУ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна видали шалене звинувачення на адресу СБУ

У Путіна видали шалене звинувачення на адресу СБУ
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони Росії заявило, що Служба безпеки України готується до затримання російських військових у складі Спільного центру з координації та контролю режиму припинення вогню на Донбасі (СЦКК) за нібито шпигунство.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.


У повідомленні наголошується, що інформація про нібито затримання СБУ російських військових, "надійшла за кількома достовірними каналами".


"Акція СБУ із затриманням російських військовослужбовців за звинуваченням у нібито «шпигунстві»буде реалізована в ході майбутньої днями ротації російського контингенту СЦКК", - заявили в Міноборони РФ.


У відомстві також додали, що затримання російських військових зі складу СЦКК неприпустимо, оскільки група діє під егідою ОБСЄ, яке контролює дотримання припинення вогню на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український блогер  Сергій Іванов вважає, що українським політикам необхідно зрозуміти: Росія за президентства Володимира Путіна робить все можливе, щоб почати справжню громадянську війну в нашій країні, і протистояти цьому можна тільки згуртованістю влади і народу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?