Скандальний депутат підірвав мережу розповіддю про поїздку в США: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний депутат підірвав мережу розповіддю про поїздку в США: з'явилося відео

Скандальний депутат підірвав мережу розповіддю про поїздку в США: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка»  Сергій Лещенко, навколо якого розгорівся скандал через його покупку елітної квартири в Києві, з'їздив в США, де виступив з різкими звинуваченнями в корупції чиновників України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лещенко.


«Я вважаю, що наші топ-корупціонери розуміють тільки мову сили. Так було при Януковичі, так триває і зараз. Вони не припинять красти, поки не почують запах смаженого під собою», - написав Лещенко.


«Тому одне із запитань, яке я піднімав на всіх зустрічах в США - це введення персональних санкцій проти злодіїв, які не можуть зупинитися навіть під час війни», - додав нардеп.


При цьому реакція користувачів соцмереж на опубліковане Лещенко відео виявилася далеко не однозначною.


Dmitriy Tagisov: обос ... вся ти, Сергію, по повній. Репутацію не повернути. Краще розкажи, як ремонт у квартирі йде.. А з цими нашими ... ми вже, як-небудь без тебе ....


Віктор Тонких: Сергійку, в принципі, ти маєш рацію ... Все так і є ... І "настукав" ти в Вашингтоні в тему.. Але... Зверни увагу ... Вашингтон, звичайно, все чудово знає, що тут відбувається, і хто чим дихає. Але Вашингтону потрібен український форпост в даний момент ... А цим форпостом повинен хтось керувати, інакше Путін зжере нас і не подавиться, і Штати будуть безсилі ... А тепер скажи, будь ласка, на кого тут зробити ставку США, якщо таких Петь і шоколадників у нас весь політикум?


Роман Петричук: Для початку розкажи, де гроші взяв на квартиру, тому що дуже версії відрізняються, щось на кшталт касетного скандалу, всі побачили злочин, але наші спецслужби довели, що це не так. Так само з Сергієм, він ще той корупціонер!


Олег Полуектов: Потрібно вже після такого і про охорону подумати.


Alexander Vynnyk: А проти вас теж персональні санкції вводити? А, може, США - це не НАБУ. Там всіх "під ніж" пустять.


Valery Degtyarev: Так. Порошенко за ґрати!


Edward Polekhin: Бл .. пі..ц. Битва тролів. Три живих коментатора, інші тухлі аватари. Сергій, так тримати.




Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше нардеп Сергій Лещенко зробив гучну заяву про необхідність легалізації легких наркотиків і проституції в Україні, чим викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?