Нове вбивство в Києві розбурхало соцмережі: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Нове вбивство в Києві розбурхало соцмережі: з'явилися фото і подробиці

Нове вбивство в Києві розбурхало соцмережі: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

У Києві в Оболонському районі відбулося гучне вбивство, мотивом якого став, імовірно, грабіж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook «Київ. Оперативний».


Відзначається, що злочин стався за адресою Оболонський проспект, 15А, пізно увечері 4 жовтня.


За попередньою інформацією, чоловік йшов по двору, і на нього напали двоє невідомих. Злочинці до смерті побили свою жертву. Чоловік помер на місці.


На вигляд чоловікові було близько 50 років, при огляді особистих речей при ньому не виявили. Згідно з припущенням правоохоронців, чоловіка пограбували.


Злочин викликав резонанс серед користувачів соцмереж.


Наталі Старикова: Ні хр..а собі. З кожним днем ​​все "веселіше".


Ангеліна Сіріус: Я останнім часом стала ловити себе на думці, що мені страшно йти і говорити по телефону ... не наздожену адже. Гаманець дістаю, і дивлюся, чи ніхто не дивиться в нього... Від банкомату взагалі намагаюся людними місцями і відразу додому. Так і дах знесе скоро...


Микола Прокопенко: А зброю нам не можна. Навіть за ніж в кишені посадять. Краще нехай троє судять, ніж четверо будуть нести.


Aleksandr Makedonskij: Повний п ... ц в країні, закон Савченко, через якого вже вийшло купа виродків на вулиці, і купа виродків, які закон прийняли! Тепер один розбій, пограбували, вбили, побили, викрали.


Людмила Алексєєва: Та причому тут закон Савченко! У нас кордонів, по суті, немає. Будь-який набрід, не тільки наш, з Рашки, з ДНиР або ЛНиР, може приїхати, пограбувати, вбити і зникнути. Ось їм тут зараз тут медом намазано.


Як повідомляв ONLINE.UA,  4 жовтня в Харкові були знайдені мертвими у власній квартирі двоє чоловіків: 58-річний професор, доктор фізико-математичних наук і його 32 річний син.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?