Джолі з дітьми переїхала до відомої актриси: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джолі з дітьми переїхала до відомої актриси: з'явилися фото

Джолі з дітьми переїхала до відомої актриси: з'явилися фото
Джерело:  kp.ru

Анджеліна Джолі

з дітьми перебралася в новий маєток - в елітному селищі Hidden Hills, який належить іншій голлівудській актрисі і колишній дружині Чарлі Шина - Деніз Річардс.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".


Після отримання тимчасової опіки над усіма дітьми, яка триватиме до 20 жовтня, Джолі вирішила поміняти місце перебування. Актриса орендувала будинок в одному з найбагатших і закритих місць США.


Раніше

вона орендувала котедж в Малібу, за який платила $ 95 тис. на місяць

.


За даними західних ЗМІ, оренда нового маєтку обійдеться актрисі в $30 тисяч. У будинку шість спалень, вісім ванних кімнат, кухня, вітальня. На території є упорядковані галявини і місце для барбекю.


Селище Hidden Hills - закрита резервація, де селяться багато зірок. По сусідству з Джолі мешкає все

сімейство Кардашьян

, Пенелопа Круз з Хав'єром Бардемом, Камерон Діас і Сандра Баллок.


Відзначається, що Деніз Річардс придбала маєток для себе і дочок в 2007 році одразу після розлучення з Чарлі Шином. Зараз актриса разом з дітьми перебралися ближче до

Шина, який як відомо, заражений ВІЛ

, щоб дочкам було зручніше відвідувати батька.


Нагадаємо,

Анджеліна Джолі отримала тимчасову опіку над шістьма дітьми

. Бред зможе відвідувати дітей, але перший візит повинен відбутися тільки після відвідин фахівця, який вирішить, чи може актор зустрічатися з дітьми один і в будь-який час або ж він повинен це робити в присутності інших осіб. Крім того, час від часу Пітт повинен буде здавати аналізи на наркотики і алкоголь.



Як повідомляв ONLINE.UA,

приватний детектив, якого найняла актриса Анджеліна Джолі, щоб дізнатися, наскільки вірний її чоловік Бред Пітт, представив їй докази його роману з актрисою Маріон Котійяр

.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?