Трамп сильно здивував новою заявою про Кремль
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп сильно здивував новою заявою про Кремль

Трамп сильно здивував новою заявою про Кремль
Джерело:  online.ua

Російська Федерація порушила виконання домовленостей щодо припинення вогню в Сирії, оскільки не відчуває ніякої поваги до влади США, заявив кандидат в американські президенти від Республіканської партії Дональд Трамп.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Росія порушила мирні домовленості щодо Сирії. Ніякої поваги перед нашою країною, нашими лідерами", - заявив Трамп на зустрічі з виборцями в американському місті Прескотт-Веллі в штаті Арізона.
Одіозний мільярдер, який балотується на пост американського лідера, також підкреслив, що керівництво РФ "не поважає" ні кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, ні чинного президента Барака Обаму.
"Росія порушила домовленості, і тепер вони стріляють, бомбардують і все в такому дусі. Це повинно припинитися, причому швидко", - сказав Трамп.
Як повідомляв ONLINE.UA, США вирішили призупинити двосторонні переговори з Росією щодо Сирії у зв'язку з недотриманням Росією своїх зобов'язань в рамках угоди про припинення бойових дій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?