Названо головні локації Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо головні локації Євробачення-2017

Названо головні локації Євробачення-2017

Організаційний комітет Євробачення-2017 визначив п'ять основних місць, які будуть використані для проведення конкурсу: дві локації в МВЦ, EuroClub в БЦ Парковий, Євроселище на Хрещатику, а місце відкриття обговорюється.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сергія Майзеля.
Таку заяву зробив директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Сергій Майзель.
"На нараді визначили 5 основних локацій: 2 локації будуть розташовані в МВЦ - основна арена і прес-центр, EuroClub розміститься в БЦ Парковий, Євроселище організуємо на Хрещатику", - написав він.
Крім того, Майзель зазначив, що місце відкриття і закриття Євробачення-2017 ще в процесі обговорення, хоча раніше повідомлялося, що пісенний конкурс відкриють на території заповідного комплексу Софія Київська.
"Місце відкриття і закриття пісенного конкурсу зараз обговорюється - урочистості проводитимуться в Мистецькому Арсеналі, КМДА або на території Софії", - написав він.
Також, за повідомленням Майзеля, організаційний комітет детально обговорив необхідний благоустрій по кожній з локацій Євробачення, а також можливість запуску річкового трамвайчика і проект зручних пішохідних переходів.


Як писав ONLINE.UA, представник України на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017, який в травні 2017 року відбудеться в Києві, буде визначений в лютому 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?