Глава Генштабу зробив важливу заяву щодо демобілізації
Категорія
Події
Дата публікації

Глава Генштабу зробив важливу заяву щодо демобілізації

Глава Генштабу зробив важливу заяву щодо демобілізації
Джерело:  online.ua

У рамках "шостої хвилі" демобілізації першими звільненню в запас підлягають дві категорії військових, призваних на службу в зоні АТО на Донбасі, заявив керівник Генерального штабу Збройних Сил Міністерства оборони України Віктор Муженко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Муженка.
"За рішенням командирів, першими будуть звільнені кращі військовослужбовці та ті, у кого є складні сімейні обставини", - підкреслив глава Генштабу.
Відзначимо, в рамках шостої хвилі демобілізації військовослужбовців, призваних на службу в зону антитерористичної операції, в запас будуть звільнені близько 20 тисяч осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що захисники України, мобілізовані під час "шостої хвилі", повернуться додому до кінця жовтня, а на фронті залишаться тільки контрактники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?