Депутата партії Порошенка на Харківщині побили і відібрали цінну річ
Категорія
Події
Дата публікації

Депутата партії Порошенка на Харківщині побили і відібрали цінну річ

Депутата партії Порошенка на Харківщині побили і відібрали цінну річ
Джерело:  online.ua

У Харківській області побили депутата обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка- «Солідарність» Ольгу Львову і відібрали у неї іРһоnе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
За інформацією Головного управління Національної поліції в Харківській області, напад на Львову стався 4 жовтня після 19:00 в селі Кадниця Богодухівського району Харківської області.
Двоє невідомих, обличчя яких були приховані під Балаклавою, біля будинку, де мешкає депутат облради, напали на неї, вдарили в обличчя, зв'язали руки скотчем і відібрали іPhone.
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), слідство триває.
Ольга Львова народилася в 1958 році, вона є членом постійної комісії з питань соціальної політики, охорони здоров'я, реабілітації учасників бойових дій і АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на території комунального підприємства "Київмлин" охоронцями в ніч на 1 жовтня був побитий відомий український блогер і письменник, що пише під псевдонімом Горький Лук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?