На Львівщині стався ганебний інцидент з водієм автобуса і дитиною
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині стався ганебний інцидент з водієм автобуса і дитиною

На Львівщині стався ганебний інцидент з водієм автобуса і дитиною
Джерело:  ЛМР

Водій Львівського обласного автобуса №138 вигнав з авто 11-річного хлопчика, який змок під дощем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.
Начальник управління транспорту і зв'язку Львівської міської ради Віктор Щир заявив, що водія автобуса звільнять з роботи, якщо на цьому наполягатиме сім'я дитини.
"До нас надійшла інформація, що водій автобусного маршруту №138 вигнав з машини 11-річну дитину, яка промокла під дощем. Ми цю інформацію передали в департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА. Керівник департаменту запевнив, що з водієм буде проведена робота, домовилися про зустріч сім'ї хлопчика з перевізником і водієм", - сказав Щир.
"Перевізник вже контактував з сім'єю, повинні домовитися про зустріч. Сім'я хлопчика, якого вигнали з маршрутки, повинна вирішити, чи вимагатиме вона звільнення водія", - додав в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Роман Кокотайло.
Як повідомляв ONLINE.UA, через рясні зливи вулицями Львова попливло міське сміття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?