Впровадження візового режиму з Росією: названі дві несподіваних перешкоди
Категорія
Політика
Дата публікації

Впровадження візового режиму з Росією: названі дві несподіваних перешкоди

Впровадження візового режиму з Росією: названі дві несподіваних перешкоди
Джерело:  online.ua

Малоймовірно, що свою згоду на впровадження візового режиму між Україною і Росією дасть президент Петро Порошенко, при цьому в Європі також виступають проти такого рішення.
Таку думку висловив український журналіст, політичний оглядач і блогер Олександр Михельсон в своєму блозі на ONLINE.UA.
«Навряд чи на це (на застосування візового режиму між Україною і РФ - Ред.) буде згода президента, без чого достатньої кількості голосів у парламенті не набереться», - сказав Михельсон.
«А згоди президента напевно не буде, тому що, якби таке бажання у нього було, то цей режим вже був би введений, все дуже просто», - продовжив блогер.
«І справа тут, я думаю, навіть не в знаменитій Липецькій фабриці. Крім усього іншого, як мінімум, наші європейські партнери повністю будуть проти такого кроку, оскільки для них головне - це пригасити пожежу між Україною і Росією. І якось добитися того, щоб були умовно нормальні відносини між нашими двома країнами», - вважає український журналіст.
«Навряд чи можна сказати, щоб відносини «поновилися», оскільки вони вже 25 років не дуже нормальні. Але, принаймні, в Європі хотіли б (я, в першу чергу, маю на увазі Німеччину, Францію), щоб у них були підстави робити вигляд, ніби нормальні українсько-російські відносини існують», - продовжує Михельсон.
«На жаль, цей тиск плюс небажання наших вождів роблять введення такого візового режиму дуже-дуже малоймовірним, як мені здається», - резюмує блогер.


Більше  читайте в блозі Олександра Михельсона на ONLINE.UA: Визовому режиму с Россией помешают Порошенко и Европа


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?