Гройсман смішно зловив Тимошенко на нечесності: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман смішно зловив Тимошенко на нечесності: з'явилося відео

Гройсман смішно зловив Тимошенко на нечесності: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

нагадав лідеру фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка виступає за продовження мораторію на продаж землі, про те, що уряд під її керівництвом ще в 2008 році зобов'язувався перед МВФ відкрити ринок землі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112 Україна

.


"Я вже один раз цитував меморандум з МВФ у парламенті, коли мова йшла про ціну на газ, де Юлія Тимошенко підписала меморандум, в якому записала, що вона підніматиме ціну на газ до імпортного паритету ціни. Хотів би сьогодні зачитати ще один пункт меморандуму, який підписала Юлія Тимошенко. Українські громадяни повинні відрізняти, де зерно, а де лушпиння від зерна. Тому деякі висловлювання політичних діячів носять брехливий характер. Отже, читаю пункт. "Вважаємо також важливим відзначити, що нагальна потреба у впровадженні структурних реформ в Україні не випала з нашого поля зору. На наш погляд, можна виділити кілька заходів, які будуть мати вирішальне значення в найближчій перспективі, в тому числі створення працюючого ринку сільськогосподарських земель". Юлія Тимошенко в 2008 р. взяла на себе зобов'язання продавати українську землю. Ось підпис, ось меморандум. Я просив б громадян ставити запитання політику, яка думає, що у людей коротка пам'ять", - сказав прем'єр під час засідання Кабінету міністрів 5 жовтня.


"Я в черговий раз навів два приклади, які свідчать про те, що можна змінити імідж, можна намагатися змінити риторику, але нутро залишається старим і фальшивим, про що є свідчення в документах", - заявив прем'єр.


Нагадаємо, раніше Тимошенко на пленарному засіданні Верховної Ради 5 жовтня пригрозила референдумом в разі непродовження мораторію на продаж землі. Фракція "Батьківщина" зареєструвала в парламенті законопроект №5123 про продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі до 1 січня 2022 р.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий блогер Сергій Іванов заявив, що Юлії Тимошенко варто було б вибачитися за те, що вона привела в політику Наталію Королевську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?