У соратника Путіна знайшли десятки квартир і сотні авто: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

У соратника Путіна знайшли десятки квартир і сотні авто: соцмережі в шоці

У соратника Путіна знайшли десятки квартир і сотні авто: соцмережі в шоці

У соратника президента Росії Володимира Путіна, бізнесмена і депутата від партії "Єдина Росія" Андрія Палкіна виявили 62 квартири і 200 транспортних засобів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Дохід Палкіна за 2015 рік, згідно з декларацією, склав майже 1,5 млрд рублів. Він володіє 59 квартирами в Архангельській області і трьома - в Московській області. Крім того, він є власником близько 200 транспортних засобів, велика частина з яких - будівельна техніка.
Палкін як депутат обласної Думи в квітні 2016 року задекларував понад скромний дохід - 483 млн рублів за 2015 рік. За його словами, 1,5 млрд рублів - це загальний валовий обіг холдингу, який він очолює, а 483 млн - це його особистий дохід.
Користувачі соцмереж в шоці від таких статків російського політика.




Як повідомляв ONLINE.UA, вісімдесятирічна мама заступника глави адміністрації президента Росії В'ячеслава Володіна, якого називають одним з можливих наступників Володимира Путіна, виявилася великим бізнесменом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?