У Путіна зробили тривожну заяву щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна зробили тривожну заяву щодо Донбасу

У Путіна зробили тривожну заяву щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

В адміністрації президента Росії Володимира Путіна не очікують значного прориву в урегулюванні ситуації на Донбасі від приїзду в Москву помічника державного секретаря США Вікторії Нуланд, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
Свою заяву Пєсков зробив, відповідаючи на питання, чи слід очікувати конкретних результатів у врегулюванні ситуації на сході України від приїзду в Нуланд в Росію.
"Ніяких очікувань прориву тут (у врегулюванні ситуації на Донбасі - Ред.) бути не може. Це поточна робота, яка ведеться на експертному рівні. Тому тут не ставиться мета досягнення якихось проривів і ще чогось", - заявив Пєсков.
Він нагадав, що Сполучені Штати не беруть участі в "нормандському форматі", в якому учасниками є Україна, Росія, Франція і Німеччина.
"Але в той же час такий механізм обміну інформацією на експертному рівні був запущений з тим, щоб з перших рук забезпечити доведення позицій з тих чи інших питань, пов'язаних з українським врегулюванням, до американської сторони", - додав Пєсков.
Він також повідомив, що зустріч Нуланд пройде з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.
Відзначимо, Владислава Суркова називають "сірим кардиналом" президента РФ. Стверджується, що саме він курирує питання, пов'язані з Кримом і Донбасом.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці червня помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд і помічник президента РФ Владислав Сурков обговорили питання виконання Мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?