Шевченко розповів про вплив політики на його життя
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів про вплив політики на його життя

Шевченко розповів про вплив політики на його життя
Джерело:  Трибуна

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко зізнався, що за півроку в політиці отримав такий досвід, якого не було за 20 років футбольної кар'єри.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Шевченко розповів в інтерв'ю порталу "Трибуна".
"Це був колосальний досвід. Я зрозумів життя. Побачив його з іншого боку, з усіх ракурсів. Менталітет людей, їхнє життя, інтереси, як влаштована система, корупція - все-все-все. За ці 6 місяців я пройшов таку лекцію, що за 20 років кар'єри навіть близько не порівняти. Я зовсім інакше уявляв собі реальність, тому що раніше жив в іншому світі", - зізнався Шевченко.
Читайте: Шевченко розповів про завдання збірної України на матчі з Туреччиною і Косово
Про повернення в політику кращий футболіст в історії України не думає.
"Чи повернуся в політику? Думаю, ні. Але якби не став тренером, тоді були б різні варіанти. Більше зайнятися бізнесом або розкручувати своє ім'я, або та ж політика. Але зрозумів, що футбол для мене цікавіше. Притягує", - пояснив легенда "Динамо" і "Мілана".
Про свій бізнес Шевченко говорити відмовився.
"Бізнес був і залишається. Але я не люблю про це говорити, це особисте. Після Євро-2012 довелося перебудовуватися - колишні джерела доходів закінчилися з кар'єрою, треба було заробляти чимось іншим", - сказав Шева.
Читайте: П ісля першого матчу Шевченко Україна виросла в світовому рейтингу
Нагадаємо, в першому матчі під керівництвом Шевченко збірна України зіграла внічию з "вікінгами".
У найближчі чотири дні наша команда проведе два матчі відбіркового турніру на чемпіонат світу-2018. 6 жовтня Україна зіграє з Туреччиною на Коньї, а 9 жовтня зіграє в Кракові з Косово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?