Шизофренія же ж: соцмережі висміяли гучні заяви Путіна про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Шизофренія же ж: соцмережі висміяли гучні заяви Путіна про Росію

Шизофренія же ж: соцмережі висміяли гучні заяви Путіна про Росію
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін на першому засіданні Держдуми сьомого скликання здивував користувачів мережі словами про відсутність "великодержавних ноток" в діях РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт російського уряду.
"Більш ніж сто років тому, звертаючись до депутатів Державної Думи, Петро Аркадійович Столипін сказав: «Ми всі повинні з'єднати, узгодити свої зусилля, свої обов'язки і права для підтримки історичного, вищого права Росії - бути сильною». Коли ми згадуємо такі слова або коли формулюємо їх заново, ми завжди виходимо з того, що будь-який народ і будь-яка країна мають точно таке ж право - бути сильними. І ще. ми ніколи не вкладаємо в це поняття - бути сильною - якісь великодержавні нотки. Ми нікому ніколи нічого не нав'язуємо і нав'язувати не збираємося. Сила Росії - всередині нас самих, вона всередині нашого народу, в наших людях, в наших традиціях і в нашій культурі, в нашій економіці, в нашій величезній території і природних багатствах, в обороноздатності, звичайно. Але найголовніше - наша сила, безумовно, в єдності нашого народу", - заявив російський президент.
На думку користувачів мережі, дії Росії в інших країнах складно пов'язати зі словами Путіна про те, що "ми нічого не нав'язуємо і нав'язувати не збираємося" і про право інших держав бути сильними. Так в мережі навіть припустили, що президент РФ живе в якійсь іншій Росії або страждає від шизофренії.
giggster: "Що ж ваші війська роблять в Молдові, Україні, Грузії?".
Любов: "Залив кров'ю весь Донбас зі своїм "русскім міром", а тепер, виявляється, нікому "не нав'язується"? Тв ** ь плішива".
Oleksandr D: "Або пуйло задкує, або цей карлик живе на якійсь іншій Росії..."
chevy_ant: "Шизофренія, че".
Сер: "І не сила, а дикість, і не в єдності, а в дол***бізмі. Так не пишномовно, зате як є насправді".
Буйновська Наталя: "Про який народ він говорить? І про яку єдність? Розділивши народ на класи, бачити десь єдність? Відірваний від реальності, дядько".
Joney M: "Єдність народу - це жарт такий? Навіть ці "вибори" проігнорували".
Олександр: "Завжди було цікаво, які у нас традиції?".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі посміялися над тим, що Володимир Путін на засіданні Держдуми РФ не став разом з депутатами виконувати державний гімн Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?