Названі два способи змусити українську владу стримати апетити
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі два способи змусити українську владу стримати апетити

Названі два способи змусити українську владу стримати апетити
Джерело:  online.ua

Відомий український соціолог Євген Головаха вважає, що є два способи примусити українську еліту поводитися адекватно європейським цінностям - надавати на них тиск з боку громадянського суспільства, а також здійснювати контроль з боку Заходу.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Головаха наголосив, що для зменшення апетитів еліти українського суспільства необхідно сподіватися на зростання тиску громадянського суспільства і на вплив Заходу. "Адже тоді навіть наші чиновники можуть приймати закони, які обмежують їх власні апетити... Зрозуміло, не без певних хитрощів", ​​- сказав він.
"Відстрочка або підзаконні акти, які розмивають первинний зміст. Навіть цікаво за цим всім спостерігати. Якщо на них тиснути системно, то це призведе до зміни принципів побудови владної ієрархії, а згодом - зміни цінностей більшості", - додав соціолог.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Влада України була обрана через кров, вона повинна змінитися або піти - соціолог Євген Головаха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?