Одразу дві серйозні ДТП з військовою технікою сталися на заході України: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Одразу дві серйозні ДТП з військовою технікою сталися на заході України: з'явилися фото і відео

Одразу дві серйозні ДТП з військовою технікою сталися на заході України: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

На заході України, у Тернопільській та Рівненській областях, сталися дві великі дорожньо-транспортні пригоди з військовими автомобілями.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Як повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Тернопільській області, 4 жовтня близько 9:40 на перехресті доріг Струсів-Дарахів водій військового броньованого автомобіля збив пішохода-одинадцятикласника, в результаті чого неповнолітнього госпіталізували із закритою травмою живота, розривом селезінки та численними переломами.
За попередньою інформацією, військовослужбовець Національної гвардії Івано-Франківська, керуючи службовим автомобілем "Козак", рухався в колоні з п'яти військових автомобілів по дорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль. Порушуючи правила дорожнього руху і перетинаючи суцільну смугу, він почав обганяти вантажівку "КамАЗ", але не впорався з керуванням і зачепив бічну частину причепа вантажівки. В результаті "Козак" занесло, розвернуло і викинуло на протилежне узбіччя. При цьому військовий автомобіль збив пішохода.
Подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 ч.1 (порушення правил дорожнього руху) КК України. Слідчі повідомили про ДТП в Збройні сили України і військовій прокуратурі. Триває слідство.
Ще одна аварія сталася на трасі "Київ-Чоп" поблизу Рівного. Як повідомляє ГУ Нацполіції в Рівненській області, 5 жовтня близько обіду військова вантажівка не розминулася з фурою.
"За попередньою інформацією, водій автомобіля «КрАЗ», в якому були військові, здійснюючи маневр розвороту, не врахував дорожньої обстановки та не надав перевагу в русі вантажівці «SCANIA», - йдеться в повідомленні.
В результаті зіткнення водій автомобіля «SCANIA» травмував ногу, проте від госпіталізації відмовився. Троє військовослужбовців отримали незначні пошкодження і після надання медичної допомоги були відпущені.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 5 жовтня в Києві на Південному мосту сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 21-річний юнак.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?