Чеських футболістів оригінально покарали за прояв сексизму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чеських футболістів оригінально покарали за прояв сексизму

Чеських футболістів оригінально покарали за прояв сексизму
Джерело:  online.ua

Двоє футболістів празької "Спарти" проведуть кілька тренувань з жіночою командою за прояви сексизму в матчі чемпіонату Чехії.
Як повідомляє ONLINE.UA, голкіпер "Спарти" Томаш Коубек і півзахисник Лукаш Ваха негативно висловилися на адресу арбітра-лайнсмена Луці Ратаєвой.

Дивіться: Да нський футболіст забив фантастичний гол у Лізі чемпіонів: опубліковано відео
"Жінкам місце біля плити. Жінки не повинні брати участь в чоловічому футболі", - сказав Коубек після матчу з клубом "Збройовка" (3:3).
А Ваха виклав на своїй сторінці в соцмережі фото Ратаєвой з підписом "До плити".
Генеральний директор "Спарти" Адам Коталік пояснив, що Коубек і Ваха проведуть кілька тренувань з однією з жіночих команд, щоб особисто переконатися, що жінки можуть бути корисні не тільки біля плити.
Дивіться: Фран цузький футболіст створив шедевр в чемпіонаті Англії: опубліковано відео
Відзначимо, що футболісти "Спарти" розкритикували Луці Ратаєву після того, як вона не побачила офсайд у футболіста "Збройовка", який зрівняв рахунок на останніх хвилинах матчу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?