Кличко поставив крапку в протистоянні з Тайсоном Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко поставив крапку в протистоянні з Тайсоном Ф'юрі

Кличко поставив крапку в протистоянні з Тайсоном Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко завершив епопею з проведенням бою-реваншу проти британця Тайсона Ф'юрі.
Як повідомляє ONLINE.UA, менеджер українця Бернд Бенте заявив, що тема реваншу закрита для Кличка.
"Тема реваншу з Ф'юрі більше не обговорюється. Ми дивимося тільки вперед. Ведемо переговори про організацію бою з Ентоні Джошуа. У рейтингах боксерських організацій Володимир входить в число кращих. WBA і WBO повинні вирішити, як чинити далі. Вони скоро винесуть рішення, адже титули залишаються без захистів вже майже рік", - сказав Бенте в інтерв'ю німецьким ЗМІ.
Читайте: Новим суперником Кличка може стати "Великий татко"
Нагадаємо, бій-реванш Кличко - Тайсон Ф'юрі двічі скасовувався з вини британця. Спочатку бій повинен був відбутися 9 липня, але через травму Тайсона Ф'юрі бій був перенесений на 29 жовтня. Однак 23 жовтня представники Ф'юрі заявили, що бій скасовано через поганий фізичний стан Тайсона.
3 жовтня Ф'юрі заявив, що йде з боксу. Але через кілька годин Тайсон видав нову заяву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?