Принизливий діалог Путіна і вчителів обурив соцмережі: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Принизливий діалог Путіна і вчителів обурив соцмережі: з'явилося відео

Принизливий діалог Путіна і вчителів обурив соцмережі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі обурило, як президент Росії Володимир Путін збентежив кращого вчителя року Олександра Шагалова питанням про його місячний дохід і коментарем до названої суми.
Це сталося на зустрічі з переможцями та лауреатами конкурсу «Учитель року», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
Спочатку переможець конкурсу "Учитель року" відповів на запитання президента про зарплату: "Різна. Залежить від моїх заслуг і може варіюватися. Середня 25-30 тис".
"Я не відчеплюся, краще скажіть одразу, скільки ви отримуєте?, - натиснув на нього Путін під сміх лауреатів конкурсу. Почувши відповідь Шагалова, що 26-28 тис на місяць, він додав: - Тобто ви отримуєте менше середнього педагогічного заробітку по країні. у 2015 році середній педагогічний заробіток учителів в школах був 32,5 тис".


Відео: YouTube / RT російською
У соцмережах обурилися такому принизливому діалогу між російським президентом і найкращим учителем країни. У той же час багато хто з користувачів мережі не зрозумів, чому Путін не в курсі середніх місячних зарплат бюджетників.
Жека ОнЖе: "Директор їсть м'ясо, я капусту, а в середньому ми їмо голубці".
Дмитро Дегтярьов: "У мене мама медсестра, педіатр, 2 ставки - 10 тис руб (Поволжя)".
Сталінгулаг: "Путін запитав, скільки заробляють вчителі. У відповідь викладачі почали бентежитися і сміятися. Чому навчить дітей ця рабська худоба? Страху".
Mr Clegg: "Покірності і раболіпству".
Леді Гаага: "Міг би нелюд і заздалегідь дізнатися, які з / п вони гребуть .. Щоб не бентежити".
Masha Makarova: "А у мене питання - чому це президент не знає зп бюджетників?".
Ебуняка: "Чому він навіть не знає середню зарплату вчителів у своїй країні..?"
П'ятниць: "Він таких цифр не знає..."
Іван Іванов: "Ну так давай і цих звільнимо. Нехай дітей вулиця вчить, як Путіна".
IGOR: "Головне, щоб в урни змогли бюлетені на виборах засовувати".
vladimir: "Чи були це вчителі?.."
Юрбан: "Це були не вчителі, а співробітники ФСБ".
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко також нагороджував переможців конкурсу "Учитель року 2016" та пообіцяв підняти зарплати українським педагогам на третину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?