Українцям на незвичайному прикладі показали, що дасть візовий режим з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Українцям на незвичайному прикладі показали, що дасть візовий режим з Росією

Українцям на незвичайному прикладі показали, що дасть візовий режим з Росією
Джерело:  online.ua

Український журналіст і політичний оглядач Олександр Михельсон вважає, що впровадження візового режиму між Україною і Росією не принесе українцям практичної вигоди.
Про це він написав у блозі на ONLINE.UA.
Михельсон аргументував своє твердження наступними аргументами: "Агентури російської навряд чи стане менше, і, тим більше, не перестануть прибувати так звані «відпускники» воювати на Донбас. Тут більше потрібна серйозна, різка, рішуча і професійна робота спеціальних служб".
"Я в травні, їдучи в Росію на автобусі, став свідком того, як цим автобусом туди провезли кілька кілограмів контрабандної ковбаси. Цьому не завадили ні українська митниця, ні російська, незважаючи на те, що нас, пасажирів, і там, і там оглядали дуже ретельно, з собаками, зі спеціальною апаратурою. Але ні собаки, ні апаратура контрабанді чомусь не завадили. Ми всі розуміємо, чому", - розповів журналіст.
"Також нічому, на жаль, не завадять і візи, якщо не буде тієї роботи, якою відповідні органи повинні займатися за своїм просто професійним обов'язком. І дуже хотілося б, щоб, в тому числі, наші шановні депутати, наші чиновники і сам пан президент нарешті всерйоз зайнялися саме цими справами, в першу чергу. Тому що, знаєте, візи не візи, а через кордон їздить далеко не тільки ковбаса. І не тільки з України в Росію, а й навпаки...", - резюмував Михельсон.


Більше  читайте в блозі на ONLINE.UA: Визовому режиму с Россией помешают Порошенко и Европа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?