В окупованій Макіївці прогриміли страшні вибухи: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованій Макіївці прогриміли страшні вибухи: з'явилися подробиці

В окупованій Макіївці прогриміли страшні вибухи: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів про вибух російських боєприпасів в окупованій  бойовиками так званої ДНР  Макіївці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Жебрівського.


"Пошкоджено 7 шкіл, 3 дитсади і лікарня, житлові будинки, півміста залишилося без електроенергії, знеструмлена шахта. На жаль, так триватиме, поки окупанти не заберуться з нашої землі, їх заплямовані кров'ю поплічники не опиняться у в'язниці, а громадяни, які стали жертвами російської інформаційної агресії, не протверезіють", - розповів губернатор Донецької області про наслідки вибуху.


"Після звільнення нашої землі, згідно з міжнародним правом, безумовно будемо виставляти позови до Росії, як до країни-організатора терористів, про відшкодування всіх завданих збитків", - додав Жебрівський.


Примітно, що бойовики ДНР заявили, що вибух в Макіївці стався з вини "українських диверсантів", які заклали бомбу в автомобіль-паливозаправник, який наїхав на фугас. За інформацією бойовиків, у вибуху постраждав один терорист, ще один був поранений.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували збільшення кількості порушень режиму припинення вогню на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?