Ще одна співачка, яка співає в Криму, їде до Києва: розгорається скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще одна співачка, яка співає в Криму, їде до Києва: розгорається скандал

Ще одна співачка, яка співає в Криму, їде до Києва: розгорається скандал
Джерело:  online.ua

У Києві в Палаці Україна в березні 2017 року має відбутися концерт російської співачки Крістіни Орбакайте, яка раніше виступала в Севастополі в  окупованому Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і журналіста Сергія Іванова.


«13 червня 2014 року - анексуваний Севастополь, 9 грудня 2016 року - Кремль, 6 березня 2017 року - Палац Україна. Без коментарів», - написав Іванов і опублікував відповідне фото.


При цьому користувачі соцмережі вибухнули рядом їдких коментарів.



Микола Греков: У совісті немає запаху ...


Hanna Mazur: Чому до нас їде кацапська попса? Тому що тут її слухають.


Олександр Антипець: чекаємо в січні Кобзона з Любе на розігріві.


Оксана Саранчук: Якого біса вони всі сюди лізуть? Хто їх кличе взагалі сюди?


Євген Максименко: Це другий після тарзаніхи прокол палацу Україна. Здається, щось там не те з директором, та й ці су ...и перестали бандерівців боятися ...


Як повідомляв ONLINE.UA, директор палацу "Україна" Роман Недзельський відповів на заклики заборонити концерт російської поп-співачки Наташі Корольової, яка підтримала анексію Криму, що запланований на 14 грудня в Києві. "Мене завжди дивували диванні патріоти, які своїми руками навіть собачої будки не зробили, зате п'ють пиво "Балтика", курять"Біломорканал" і пишуть "патріотичні" статті проти Наташі Корольової", - сказав Недзельський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?