Трамп видав нову дивну заяву про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп видав нову дивну заяву про Путіна

Трамп видав нову дивну заяву про Путіна
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії, одіозний мільярдер  Дональд Трамп  відреагував на закиди свого конкурента по виборах, кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, яка звинуватила його в "захопленні диктаторами", зокрема, президентом Росії Володимиром Путіним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC.


"Вони кажуть, що Дональд Трамп любить Путіна. Я не люблю і не ненавиджу. Подивимося, як це буде працювати", - заявив Трамп.


Хілларі Клінтон раніше заявила, що "Трамп має це дивне захоплення диктаторами".


При цьому 5 жовтня кандидат у віце-президенти США, демократ Тім Кейн заявив республіканцеві Майку Пенсу в ході теледебатів: "Ви, хлопці, любите Росію. Ви обоє сказали, що Володимир Путін є найкращим лідером, ніж президент (Барак Обама. - Ред. )".


Відзначимо, вибори в США відбудуться 8 листопада 2016 року.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Трамп заявляв, що Російська Федерація порушила виконання домовленостей щодо припинення вогню в Сирії, оскільки не відчуває ніякої поваги до влади США.


Трамп також заявив наприкінці вересня, що  не вірить у винність Росії і президента РФ Володимира Путіна в загибелі Boeing 777 рейсу MH17, збитого на Донбасі в 2014 році, незважаючи на представлені докази.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?