У Меркель готують таємний удар по Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Меркель готують таємний удар по Путіну

У Меркель готують таємний удар по Путіну
Джерело:  online.ua

Уряд Німеччини розглядає можливість для введення європейських санкцій щодо Росії у відповідь на її  дії в Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.


За словами джерела видання, уряд Ангели Меркель вивчає нові способи "підштовхнути Москву змінити курс в Сирії".


В якості одного з таких інструментів у Меркель розглядають введення економічних санкцій проти Росії, президентом якої є Володимир Путін.


Видання відзначає, що обговорення даного питання серед німецьких чиновників знаходиться поки на ранній стадії. У той же час, за словами джерела видання, невідомо, наскільки широку підтримку питання нових санкцій проти РФ отримає в німецькому парламенті.


При цьому прес-секретар німецького міністерства закордонних справ в ході прес-конференції, відповідаючи на питання про обговорення введення нових санкцій, заявив: "На даний момент, я не знаю нікого, ні в Берліні, ні де-небудь ще, у кого є такі пропозиції".


Прес-секретар Меркель відмовилася прокоментувати це питання виданню, посилаючись на коментар від німецького МЗС.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в Державному департаменті США заявили про те, що США розглядають можливість введення нових санкцій проти Росії через її дії в Сирії.


США  також прямо звинуватили Росію в нанесенні удару по гуманітарній колоні і вбивстві співробітників Червоного хреста під Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?