ЗМІ дізналися, як нардепи ведуть бізнес в Росії: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися, як нардепи ведуть бізнес в Росії: з'явилося відео

ЗМІ дізналися, як нардепи ведуть бізнес в Росії: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Українських нардепів викрили у веденні бізнесу на території країни-агресора, а також на  окупованих Росією  територіях Криму і Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Виходячи з даних єдиного реєстру юридичних осіб РФ, нардеп Аркадій Корнацький від фракції "Блок Петра Порошенка" змінив громадянство, але до сих пір разом зі своїми дітьми веде численний бізнес в Росії. "Це не до мене, у мене немає там бізнесу. У мене ніякого бізнесу в РФ немає, не треба тут розводити брехню", - запевняє нардеп.


Документальні свідчення того, що частка Корнацького і його дітей є в семи підконтрольних РФ підприємствах, одне з яких було зареєстровано в Криму після окупації, в 2015 році, нардеп назвав провокацією. "Якби Парасюк таких провокаторів побив, я б йому півлітра поставив", - заявив він.


В даних єдиного реєстру РФ також значиться, що нардеп від "Опозиційного блоку" Юрій Солод керує підприємством "Собор-СМ" в Москві, у відповідь на що його дружина, нардеп від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська заявляє: "У нас в сім'ї немає бізнесу в Російській Федерації".


Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Максим Єфімов зареєстрував фірму "Домкримстрой" в Криму після окупації півострова, і запевняє, що фірма не працює, і оформлена тільки для того, щоб його особиста земля не перейшла у власність загарбників. "Її треба було втратити або оформити і чекати моменту, коли ми повернемо Крим себе. "Домкрийстрой" назвали тому, що ми хотіли там спочатку будувати готель. Воно не веде ніякої діяльності, воно заморожене - здає нульові баланси і все", - пояснив він.


Примітно, що, згідно із українським законодавством, депутати не мають права займатися бізнесом зовсім, навіть в Україні.



Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп від БПП  Сергій Лещенко опинився в епіцентрі скандалу після відвідин ним відділення "Ощадбанку Росії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?