У Києві копи врятували людей на пожежі: опубліковано драматичне відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві копи врятували людей на пожежі: опубліковано драматичне відео

У Києві копи врятували людей на пожежі: опубліковано драматичне відео
Джерело:  online.ua

У ніч на 5 жовтня на вулиці Жолудєва, 5, сталася страшна пожежа, з якої співробітник Національної поліції України врятував двох людей і маленьку дитину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Патрульної поліції України.
"Коли інспектори приїхали на місце події, вогонь і густий дим заповнили весь будинок, а дитина з батьками на шостому поверсі все ще перебували в смертельній небезпеці. "Ще трохи і ми вистрибнемо з балкона", - кричали доведені до відчаю люди, які задихалися від диму. Зволікати не було коли", - йдеться в повідомленні правоохоронців.
Щоб врятувати їх, патрульний з ризиком для власного життя заліз на навіс між п'ятим і шостим поверхами, після чого батьки і дитина по черзі ставали йому на плечі і злазили на балкон п'ятого поверху. В результаті інциденту ніхто не постраждав.
Ймовірною причиною виникнення пожежі назвали замикання в електрощитовій. Поверхи будинку до ранку були сильно задимлені.
У мережі з'явилося відео евакуації мешканців будинку:


Як повідомляв ONLINE.UA, в одному з 9-поверхових будинків Києва сталася пожежа в ніч на 30 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?