У Сирії обстріляли готель з путінськими пропагандистами: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії обстріляли готель з путінськими пропагандистами: з'явилося відео

У Сирії обстріляли готель з путінськими пропагандистами: з'явилося відео
Джерело:  Зірка

У Сирії обстріляли готель, в якому проживали журналісти кількох відомих російських телеканалів, що пропагують політику президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію телерадіокомпанії "Зірка".
Відзначимо, що цей готель розташований в центрі Аллепо, і в ньому проживали журналісти РЕН ТВ, Першого каналу, "Зірки" і ВДТРК. В результаті обстрілу 80-мм мінометами зруйнувалася будівля, в якій розміщувався персонал готелю, дах спортивного залу, в будівлі було вибито шибки, в готелі вибуховою хвилею вирвало дерева. Мешканців готелю евакуювали під захист бетонних стін в нижній частині будівлі.
На думку правоохоронців, обстріл вели з мобільної мінометної установки, які терористи використовують, коли необхідно швидко зникнути з місця інциденту і не потрапити під відповідний обстріл.
У мережі з'явилося відео з місця події:


Відзначимо, що такі новини потішили користувачів соцмереж. Так Observer написав: "Самостріл знову?"



Ivan Ivan: "Ой, а хто ж це зробив?))"
Da Harbinger: "Браво!".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ООН заявили, що гумконвой у Аллепо в Сирії був знищений в результаті атаки з повітря, причому до цього над ним зафіксували російські бомбардувальники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?