У Києві знайшли загадкову казарму, яка може прийняти сотні озброєних людей
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знайшли загадкову казарму, яка може прийняти сотні озброєних людей

У Києві знайшли загадкову казарму, яка може прийняти сотні озброєних людей
Джерело:  online.ua

Український письменник і блогер Горький Лук розповів про те, що в Києві на території приватного акціонерного товариства "Київмлин", де у нього стався інцидент з охороною, розташована казарма, здатна розмістити 450 озброєних людей.
Про це Горький Лук розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
Нагадаємо, що в ніч на 1 жовтня блогер і його друзі гуляли на території підприємства. За словами Горького Лука, вони не йшли туди ні підглядати, ні шпигувати, ні створювати скандали. Просто ворота були відкриті, а дівчина блогера Оля "хотіла познімати такий dark industrial". На території підприємства вони розділилися і пішли в різні боки. В результаті блогер був побитий охоронцями "Київмлина" за проникнення на територію.
"Доволі стрьомний все-таки цей "Київмлин". Я раніше теж не знав про його існування, зацікавився тільки після того, як в пошту стали підходити розповіді про те, що в 2013-14 роках на території цього підприємства було місце дислокації тітушок; про те, що казарма там до сих пір є і функціонує, правда, називається вона готелем", - розповів Горький Лук.
Він також зазначив, що реакція людей, які охороняли територію підприємства, була абсолютно неадекватною.
"Абсолютно неадекватна реакція людей, які з цим пов'язані - дійсно неадекватна, можна було просто поговорити і розійтися", - сказав блогер.
Він також пообіцяв, що надалі продовжить збирати матеріали щодо підприємства, щоб з'ясувати більше інформації про казарму для тітушок.
"Мені здається, це дуже цікаве місце. І ми все-таки будемо збирати по ньому матеріали і знайомити вас з ними. Особисто мені якось стрьомно жити неподалік від казарми, здатної прийняти 450 несамовитих людей. А ще гірше - при тямі і озброєних", - резюмував Горький Лук.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: О нападении на Горького Лука в Киеве: рассказ от первого лица.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?