Соцмережі підірвали дитячі бої, влаштовані соратником Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі підірвали дитячі бої, влаштовані соратником Путіна: з'явилося відео

Соцмережі підірвали дитячі бої, влаштовані соратником Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах бурхливо обговорюють дитячі бої без правил, влаштовані лідером Чечні і соратником президента Росії Володимира Путіна Рамзаном Кадировим.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Відзначимо, 4 жовтня в столиці Чечні Грозному напередодні дня народження Кадирова пройшов турнір зі змішаних єдиноборств «Ахмат», в рамках якого пройшли поєдинки між дітьми.
У боях брали участь троє синів Кадирова: 10-річний Ахмад, 9-річний Зелімхан (Елі) і 8-річний Адам.
У той же час президент Союзу MMA Росії Федір Ємельяненко жорстко розкритикував проведення боїв між дітьми і назвав їх порушенням всіх правил змішаних єдиноборств.
Відео боїв за участю своїх дітей Кадиров виклав в своєму Instagram.
Як випливає з постів Кадирова, діти під час поєдинків не наділи взагалі ніякого захисту, за винятком рукавичок. При цьому допускалися удари в голову, в тому числі ногами.
Після турніру Ємельяненко різко розкритикував «показові поєдинки». «Те, що відбувалося ... на турнірі в Грозному, є неприпустимим, а тим більше це не можна виправдовувати! ... Я вже не кажу про те, що діти до 12 років навіть не допускаються в зал як глядачі, але тут малюки, яким вісім років, били один одного на очах у радісних дорослих. Невже всім так важливо організувати видовище на шкоду здоров'ю дітей?!» - написав Ємельяненко в своєму Instagram.
При цьому відео, викладене Кадировим, викликало чималий резонанс серед користувачів соцмереж.


Bububu: А що мовчить попадя-омбудсмен? 10-річна дитина на прізвисько "Танк" ... може і помиляюся, але дітей -гладіаторов навіть в рабовласницькому Римі не було.
Никон Затуливітер: Шкода, що в Росії сили добра в меншості.
Гусейн Гуслія: Ємельяненко ще не вибачився перед Рамзаном?
Alexander Kuznetsov: Таке дитяче "шоу" це ганьба, нічого чоловічого в цьому немає. Діти повинні змагатися, проявляти себе, але за дитячими правилами.




Абрам Іванов: Попадя з прав дітей прочитала з цього приводу три молитви понад денної норми.


Злий Добряк: Ні, але про всяк випадок вибачилася перед Кадировим.


hasmik pogosyan: Чечня не Росія, там Російські закони (?) не діють. Платіть данину і мовчіть. Ось що сказала попадя.


Михайло Колчинський: Вона у Астахова приймає за описом усиновлених зарубіжних дітей. З відвідуванням кожного по тижню.




Тетяна Шарапа: Послухайте, попадя теж людина! І вона теж жити хоче.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в соціальних мережах висміяли фотографії президента Росії Володимира Путіна, зокрема, в мережі побачили дивний малюнок зі зморшок на лобі у російського лідера в формі емблеми кінематографічного персонажа "Бетмена"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?