У Порошенка розповіли, чи проголосують за візи з Росією: соцмережі збудилися
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка розповіли, чи проголосують за візи з Росією: соцмережі збудилися

У Порошенка розповіли, чи проголосують за візи з Росією: соцмережі збудилися

Народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко заявив, що пропрезидентська фракція не голосуватиме за постанову про впровадження візового режиму з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу партії.
"Наша фракція на засіданні прийняла рішення не голосувати за постанову про введення візового режиму з РФ. Є кілька причин для цього", - сказав Гончаренко.
"По-перше, ми проурядова фракція, отже ми не можемо приймати рішення без спілкування з урядом. Є позиція міністра закордонних справ, який аргументує, що це неправильно робити, що ми для цього не підготовлені. По-друге, у нас є мільйон українців, які працюють в Росії і заробляють гроші для своєї сім'ї", - пояснив він.
На думку нардепа, Росія зробить симетричну відповідь на впровадження віз.
"Отже, буде перекрита для багатьох українців можливість відвідувати РФ з метою заробітку. Це питання вимагає виваженості та обережності. Емоції не повинні домінувати при прийнятті цього рішення", - підкреслив Гончаренко.
У соцмережах обурюються.





Як повідомляв ONLINE.UA, 3 жовтня спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що депутати повинні розглянути питання введення візового режиму і розширення санкцій проти Росії. Таку заяву він зробив після затримання в Росії українського журналіста Романа Сущенка.
Парубій пообіцяв, що парламент схвалить введення візового режиму між Україною і Російською Федерацією вже 6 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?