Харків збурив цинічний постріл в курсанта: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Харків збурив цинічний постріл в курсанта: з'явилися подробиці

Харків збурив цинічний постріл в курсанта: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Харкові невідомий, який їхав на велосипеді, вистрілив в потилицю курсанту, потерпілий доставлений в лікарню.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Харківській області.
У відомстві зазначають, що 5 жовтня о 20:50 в Новобаварське відділення поліції Харкова надійшла інформація від оператора «102» про те, що до них звернулася жінка. Вона розповіла, що на вулиці Полтавський шлях почула звук, схожий на постріл.
«Правоохоронці на місці події встановили, що 23-річний курсант йшов по вулиці в камуфляжній формі. До нього на велосипеді під'їхав невідомий чоловік і вистрілив йому в потилицю», - сказано в повідомленні.
«Потерпілий перебуває в лікарні. Стан його здоров'я важкий», - сказано в повідомленні.
Обставини події наразі встановлюються.
На пошук зловмисника орієнтований весь особовий склад харківської поліції.
«Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 3 жовтня на вулиці Срібнокільській у Києві невідомий обстріляв молоду пару і зник з місця події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?