Бойовики ДНР перестали платити літнім людям пенсії, але знайшли винного
Категорія
Культура
Дата публікації

Бойовики ДНР перестали платити літнім людям пенсії, але знайшли винного

Бойовики ДНР перестали платити літнім людям пенсії, але знайшли винного
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР призупинили виплату пенсій жителям окупованих територій Донецької області, звинувативши українську сторону у зломі бази даних "пенсійного фонду".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
"Четвертого жовтня в результаті атаки українськими хакерами була зламана і заблокована база даних Пенсійного фонду "Донецької народної республіки! У зв'язку зі зломом офіційного сайту ПФ, в "республіці" ми були змушені призупинити пенсійні виплати", - заявила головуючий "пенсійного фонду" ДНР Галина Сагайдакова.
За її словами, пенсійні виплати будуть нараховані найближчим часом, як тільки полагодять систему.
Сагайдакова також заявила, що злом системи "пенсійного фонду" спрямований на дестабілізацію економічної ситуації в непідконтрольних Україні районах.
Крім того, вона висловила думку, що злом стався з метою ідентифікувати громадян, які отримують пенсії як в окупації, так і на підконтрольних українському уряду територіях.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше один з колишніх ватажків бойовиків так званої ДНР Олександр Ходаковський заявив, що Росія напряму фінансує виплату пенсій і зарплат на окупованих територіях Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?